Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Προς ΕΔΟΝίτες


Συμπατριώτες μας της ΕΔΟΝ,
Κυρία Ειρήνη Χαραλαμπίδου που θα ηγηθείς της πορείας όπως διαφημίζεις στο Facebook,
Κύριοι υποκινητές της αποψινής πορείας της ΕΔΟΝ,


Είμαστε όλοι μας παιδιά της ίδιας πατρίδας. Της ίδιας πατρίδας που χάθηκαν 13 παλικάρια πριν λίγες μέρες από την εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης του Δ.Χριστόφια.

Αν στη δική μου οικογένεια είχα έναν δολοφόνο ή έναν εγκληματία, θα ήμουν ο πρώτος που θα τον παρέδιδα. Με πόνο ψυχής, αλλά δε θα το έκανε η συνείδησή μου να συγκαλύπτω ένα έγκλημα.

Αν έχετε τιμή, αν έχετε πατρίδα, προς το Προεδρικό γυρίστε την ασπίδα. Το Προεδρικό δεν κινδυνεύει από τους αγανακτισμένους πολίτες. Δεν το θέλουμε και δεν το διεκδικούμε. Κινδυνεύει όμως από το Δ.Χριστόφια, ο οποίος παρέλαβε κράτος και παραδίδει κρατήρα.

Αν θέλετε να ταυτιστεί εσαεί η Αριστερά μαζί του, όπως άλλοι ταυτίστηκαν με το πραξικόπημα, κάντε το. Αλλά η Ιστορία θα σας ταυτίσει μόνιμα μαζί του. Και θα είστε με το δικό σας τρόπο συνένοχοι.

Αν έχετε συνείδηση, απόψε μην πάτε Προεδρικό. Ή μάλλον ελάτε, διαδηλώστε μαζί μας, για να παραιτηθεί αυτή η κυβέρνηση, αναλαμβάνοντας έμπρακτα τις ευθύνες της για την τραγωδία. Δείξετε ότι για εσάς μετρά περισσότερο η πατρίδα από το κόμμα σας.

Αγανακτισμένος 19/07/2011, 14:55

1 σχόλιο: