Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Αναφορά Αγανακτισμένων από χθες 19/7/2011

Απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του κ. Χριστόφια! Προσπαθείς να διχάσεις το λαό, να αναγορευτείς σε Εθνάρχη, αλλά όλοι πια σε πήρανε χαμπάρι.



Τι έγινε ψες;


1) Οι πολίτες ήταν πιο υπεύθυνοι από τους οργανωμένους προβοκάτορες του ΑΚΕΛ που προσπάθησαν να σπείρουν το μίσος και να δημιουργήσουν ταραχές. Τελικά, χάρη στους διοργανωτές της εκδήλωσης των Αγανακτισμένων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.


2) Όπως αποκαλύπτει ο "ΠΟΛΙΤΗΣ" σήμερα στη σελ. 5, τα ξεφτέρια της Αστυνομίας έκαναν το παν να φέρουν σε σύγκρουση πολίτες και ακελικούς.

3) Γνωστός ακελικός δημοσιογράφος, υποψήφιος του ΑΚΕΛ στις περασμένες εκλογές, με δικό του Blog στο internet, στεκόταν στα κάγκελα και έκοβε φάτσες. Τον απομάκρυνε ένας αστυνομικός δικό μας παιδί που όταν δεν είναι υπηρεσία είναι αγανακτισμένος.  Αν ο δημοσιογράφος δεν μας πιστεύει, του λέμε ότι μετά που τραβήχθηκε πίσω, ξέρουμε ότι άναψε τσιγάρο θυμωμένος και κιστιμένος.

4) Ο Κάρογιαν δεν έλειψε από το Προεδρικό. Κάθε χρόνο λάθος τόπο τέτοιες μέρες. Πρόπερσι Μολδαβία, πέρσι τα απόλυτα ρεζιλίκια στη Μύκονο, φέτος στους κήπους της κομματικής εκδήλωσης του ΑΚΕΛ.

5) Μαζί με τους Αγανακτισμένους χθες και ο συγγραφέας Πανίκος Νεοκλέους, αριστερός μέχρι τα μπούνια, που τον κυνήγησαν κι αυτόν στο παρελθόν οι φασίστες του ΑΚΕΛ και της Επαγρύπνισης.

6) Χθες παρακάλεσα τα παιδιά της ΕΔΟΝ να μην προκαλέσουν επεισόδια. Αν όμως αποφύγαμε τα επεισόδια σου ταν λόγω της ωριμότητας των αγανακτισμένων.

7) Πολλά τα συνθήματα μας χθες και το καλύτερο όλων το εκκωφαντικό "Ουουουουουουουουουου"!

8)κ. Καρεκλά, οι 2,000 κομματικοί έμμισθοι και φανατισμένα παιδάκια του ΑΚΕΛ, ο συμφεροντολόγος ο Κάρογιαν, ο Κύκκου Νικηφόρος και η καλή σου μαθήτρια Ειρήνη Χαραλαμπίδου, δεν αθροίζονται 10,000 όπως μας έλεγες χθες. 2000 και 3 είναι 2003! Ελάχιστοι μπροστά στις χιλιάδες των Αγανακτισμένων που γέμισαν και πάλι τις εξόδους του Προεδρικού.

Επειδή σήμερα είναι μέρα της εισβολής, θα το φωνάξω κι ας ενοχληθούν οι έμμισθοι του ΑΚΕΛ και ας με πουν φασίστα εθνικιστή ή ότι άλλο θέλουν "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΡΕ!". "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"!

Aganaktismenos, 21/7/2011, 4:35 μμ

3 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια για το μπλογκ μάγκα.
    καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από: http://Cyprus.IndyMedia.org
    και http://CyprusIndyMedia.org

    ~~~~~~~~~~

    Ηλεκτρονικό Κτύπημα
    http://cyprusindymedia.blogspot.com/2011/07/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ «Αγανακτισμένε»

    Ναι, ήμουν εκεί που λες, όπως είμαι σχεδόν κάθε βράδυ στις συγκεντρώσεις έξω από το προεδρικό.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι έκανα αυτό που λες.
    Σε πληροφορώ ότι έβγαζα φωτογραφίες και από τις δύο εκδηλώσεις. Όπως λες είμαι δημοσιογράφος.
    Και όπως όλοι οι δημοσιογράφοι έκανα κι εγώ τη δουλειά μου. Το ότι ήμουν υποψήφιος του ΑΚΕΛ παραπέμπει σε εκείνο που νομίζεις;
    Το πώς ερμηνεύεις εσύ το τι έκανα είναι δική σου υπόθεση θέμα.

    Δεν επέτρεπε η αστυνομία να περάσω για να έρθω στη δική σας συγκέντρωση γι’ αυτό πήγα στα κάγκελα του προεδρικού. Και σε πληροφορώ ότι ξαναήρθα ακόμα δύο φορές στα κάγκελα λίγο αργότερα.

    Και τι φάτσες να «κόψω» φίλε μου όταν κάθε νύκτα οι τηλεοράσεις έδειχναν απευθείας τις συγκεντρώσεις;
    Και να «κόψω» φάτσες να τις κάνω τι;

    Ναι ήρθε ο αστυνομικός και μου είπε να φύγω διότι υπάρχουν αντιδράσεις από κάποιους από εσάς. Και υπάκουσα. Ποιο είναι το πρόβλημα;

    Και μάθε ακόμα κάτι, ο υποφαινόμενος φημίζεται για την υπομονή και τη ψυχραιμία του και σε βεβαιώνει ότι κάθε άλλο παρά κιστίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή